Siirry suoraan sisältöön
Italialaisen ruoan kokkauskurssit ryhmille

Ja miksei vaikka tyhy päiville
ja pikkujouluihin?

Giulia Santelli kokkauskurssi

Hei! Olen Giulia, Suomessa asuva italialainen. Muutin Suomeen Toscanasta 3 vuotta sitten. Toimin kääntäjänä ja Italian kielen opettajana, kirjoitan Giulia in Finlandia-blogia ja järjestän italialaisia kokkauskursseja suomeksi. Minun tavoite on tehdä Suomea tunnetummaksi Italiassa ja Italiaa Suomessa.

Ruokakulttuuri on minulle tärkeä aihe. Kaikki mitä Suomessa kutsutaan aidoksi italialaiseksi ruoaksi ei vältämättä ole italialaista. Kokkauskurssien avulla pyrin levittämään italialaisen ruokakulttuurin tietoisuutta hauskaa pitäen. Tykkään jakaa muiden kanssa ruokatarinoita ja reseptejä, jotka opin mummoltani. Olen pari vuotta järjestänyt myös livekokkauskursseja Kuhmossa yhteistyössä Kansalaisopiston kanssa.

Ylen kanavaltakin minä tulin suomalaisille tutuksi kulttuurin lähettilänä italialaisille. Olen edustanut Suomea myös merkittavilla italialaisilla tv-kanavilla kuten La7, Radio 2 ja RTL102.5.

Kiitos Giulia,
meillä oli erittäin mukava ilta italialaisen keittiön parissa! Oli kiva kuulla tarinoitasi samalla kun opimme italialaisen keittiön saloja käytännössä. Mietimme alkuun ilta-ohjelmaa etänä, mutta ehdottomasti parempi vaihtoehto oli kun olit oikeasti paikalla. Kaikkea hyvää sinulle koko henkilökunnaltamme!

OP Kuhmo

Mukavaa yhdessä oloa
Rento ja kotoisa ilmapiiri.

Yhdessä toimimista
työporukan tyhy päiville
ja vaikka pikkujouluihin.

Loistava tapa kehittää ryhmätyötaitoja
Teidän täytyy toimia yhdessä
jos haluatte syödä!

Helppo
Verkossa tai paikan päällä (vain Kainuussa).
Tietoja kurssin osallistumiseen, ruokalista ja reseptit satte sähköpostitse hyvissä ajoin. Raaka-aineet ja muu kokkaukseen tarvittava on hankittava itse, mutta tarvittavat tiedot saa ohjaajalta varauksen yhteydessä.
Jos kurssit toteutuvat verkossa, tietokone/tabletti/puhelin on välttämätön.
Kurssit sopivat kaikille, kokkaustaidon riippumatta.

Hauska
Opitte tekemään aitoja italialaisia kotiruokia ja pääsette tutustumaan italialaiseen ruokakulttuuriin italialaisen ohjaajan live opastuksella suomeksi.

Herkullinen
Yhdessä teemme herkullisia ruokia! Ilmoittakaa ruokatoiveenne, tilan koko ja osallistujien määrä. Pystyn neuvomaan ruoan valinnassa.

Pyydä tarjousta ryhmällesi

santelligiulia93@gmail.com

Yhteistiedot
santelligiulia93@gmail.com
+39 3396930640
+358 418109428
Giulia Santelli
Y-tunnus 3282160-4
Kääntäjät Kääntöpiiri

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.