Siirry suoraan sisältöön

Käsintehdyt tuohikorut
Tuohi on käsin kerätty. Käytin vain kaadettujen ja kaadettavien koivujen tuohta. Pue yllesi osa luonta ja sen kiertokulkua

Jokainen koru on uniikkikappale
Et koskaan löydä kahta samanlaista tuohikorua. Korut valmistetaan käsin piensarjoina ja niitä on saatavilla vain pieniä eriä kerrallaan. Jos jokin malli tai koko on loppuunmyyty, voit liittyä jonotuslistaan

Käyttöohjeet
Tuohi ei ole käsitelty kemikaaleilla. Käsittele koruja varovasti. Älä anna korujen kastua. Älä altista tulelle ja kuumudelle.

Pue yllesi perinnettä
Ostamalla minun tuohikoruja tuet pienyrityksen käsityötä sekä ikivanhaa katoamassa olevaa suomalaista perinnettä ja autat sen ylläpitäisessä

Kauniit ja taitavasti tehdyt korut, juuri sellaiset kuin kuvissa näytti!

Anna

Sain ystävänpäivän lahjaksi mieheltäni. Aidot ja luonnonystävälliset korvikset!

Jung

Kuutamo-korvikset
Upeat, Suomen luontoa ja käsityöperinteitä kunnioittavat korvakorut.

Sanna

Korut ovat todella kauniita. Kevyitä kuin tuulenhenkäys käyttää. Taidolla tehtyjä. Tekijä käytää vanhaa perinnettä tehdessään tuohitöitä.

Arja Heikkinen

Minun korut

Kuutar

Sarja on nimetty Kuun jumalattaren mukaan. Kuutar-korujen tuohi on erilainen kuin kaikkien muiden: paksu ja kuiva, se on säilyttänyt ulkokerroksen, joka on itse luonnon taideteos. Tuohen kuviot ja hopeiset värit koruissa tuovat mieleen herkän ja valoisan kuun. Anna elegantin Kuutaren tuoda loistoaan päivääsi.
Kevyt ja seesteinen sarja. Jokainen pari on ainutlaatuinen. Jotkut korvakorut ovat vaaleampia ja toiset tummempia ja noudattavat kuoren kuvioita ja liikkeitä.

Kuu. Korvakorut. Nappi, pieni 25 €

Kaksi Kuuta. Korvakorut. Riipus, keskikoko.
28 €

Kuutamo. Korvakorut. Riipus, iso. 35 €

Päivätär

Tämä iloinen ja valovoimainen sarja on saanut nimensä Auringon tyttären Päivättären mukaan. Jokainen Päivätär-koru on valmistettu erilaisesta tuohesta ja siksi sillä on eri värit ja paksuus, mikä tekee siitä elävämmän ja vaihtelevamman. Jokainen pala on todellakin ainutlaatuinen. Kevyt ja säteilevä Päivätär levittää energiaa ja positiivisuutta.
Väkkärän muoto muistuttaa Tursaan sydäntä, ikivanha maaginen suojelun ja onnen symboli, jota käytettiin Suomessa koristeena ennen 1700-lukua, kunnes sen korvasi hakaristi, joka monissa kulttuureissa yhdistettiin aurinkoon ja onneen kauan ennen kuin natsit tekivät siitä väkivallan ja kauheuksin symbolin.

Aurinko. Korvakorut. Nappi. 28 €

Auringonlasku. Korvakorut. Riipus. 31 €
Eri värejä saatavilla. Kysy!

Helmi

Puhdas ja herkkä kuin jäätyneillä oksilla helmikuussa kimalteleva jäähelmi tai kuin hiljaa koivunlehdestä putoava vesipisara tai kuin ilon kyynel nähdessäsi auringonsäteitä kaamoksen jälkeen.
Siro ja kevyt Helmi-sarja jatkaa perinteisiä suomalaisen käsityön muotoja ja punontatekniikkaa. Anna sen kuiskata kaikki arvokkaat ikivanhat salaisuutensa korvaasi.

Helmi. Korvakorut. Riipus. 31 €
Vaaleanpunainen, sininen, virheä, keltainen

Kurimus

Kurimus kääri sinut hellästi keloihinsa ja vetää sinut muinaisen ja modernin maailman väliin.
Sarja on nimetty myyttisen meripyörteen mukaan, vastakkaisten ja täydentävien voimien välimaastoon, kaiken pahan nielevä ja puhdistava pyörre, ovi tuonpuoleiseen. Anna sen energia viedä itsesi muinaisten unelmien mereen.

Kurimus. Joustavat rannekorut. 33 €
Vaaleanpunainen, sininen, virheä, keltainen

Kurimus. Korvakorut. Riipus. 26 €
Oranssi, sininen, virheä

Kukka

Kukka on kevään henkäys, joka hivelee aistejasi kevyesti. Raikas ja herkkä, se saa sinut heti hyvälle tuulelle. Koska oli talvi kuinka pitkä tahansa, sen jälkeen on aina kevät.
Tämä iloinen ja kukkainen linja syntyi hyödyntämällä eri tuohien kaaria ja värejä liikkeen ja elinvoiman luomiseksi.

Orvokki. Korvakorut (nappi). Valkoinen-kulta helmi. 28 €

Kamomilla I. Korvakorut (nappi). Punainen keraaminen helmi. 25 €

Kamomilla II. Kaulakoru. Valkoinen keraaminen helmi. Ruskea nahkanyöri. 30 €

Lahjapaketti

Mikä olisi parempi paikka säilyttää luonnonmukaisia koruja kuin puiden pehmeässä parrassa? Mahdollista ostaa korulle myös pieni rasia jossa pehmusteena on suomalaista naavaa, joka kasvaa vain puhtaassa ja raikkaassa ilmassa puiden oksilla.

Lahjapaketti 3 €

Ostosprosessi

Valitse sinun koru.
Ota yhteyttä minuun tällä lomakkeella

Lähetys
Tarjoan Postin pakettipalvelua. Toimituskulut veloitetaan asiakkaalta. Lasken lähetysmaksun ja ilmoitan sinulle. Kun sinä vahvistat ostoksesi, paketti lahtee tulemaan. Lähetysmaksut alkaen 2,30€. Pakkauskulut: pieni 0,50 €, iso 1 €

Luotettava maksutapa
Lähetän sinulle laskun sähköpostitse ja maksat tilisiirrolla.

Palautus
Palautustapauksessa ota yhteyttä santelligiulia93@gmail.com. Sinulla on oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta ja saada täysi hyvitys ostoksestasi. Tuote tulee palauttaa samassa kunnossa kuin saadessasi tuotteen alkuperäispakkauksen kanssa. Pakkaa tuote huolellisesti. Palautuskustannukset ovat sinun vastuullasi. Varmista, että noudat lähetystä todistavan kuitin. Tässä tapauksessa sinulla on oikeus hyvitykseen, vaikka lähetys katoaisi. Saat hyvityksen, kun paketti on saapunut määränpäähänsä. Peruuttamisoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.

Tuohiperinne Suomessa

Suomessa tuohta käytettiin kivikaudelta 1800-luvulle kaikenlaisten esineiden luomiseen: reppuja, kenkiä, liivejä, vöitä, laukkuja, koruja, astioita. Keskelle sidotut tuohilastut laitettiin kuumaan veteen ja ne muotoutuivat rypistyessään saunassa pesusienen kaltaiseksi palloksi, joita käytettiin peseytymiseen.

Miten otetaan tuohta?

Ennen kuin aloitat...
- Pyydä lupa metsänomistajalta
-Kuori vain kaadettavat tai juuri kaadetut koivut
-Kaikki koivut eivät ole samanlaisia: valitse vähiten oksaiset
-Paras aika tuohen kerämiseen on kesäkuun puolivälistä Juhannukseen, jolloin tuohi irtoaa helpommin
-Parempi tehdä se tuulisella päivällä: sen lisäksi, että hyttysiä on vähemmän, tuuli kuivattaa tuohta ja estää sitä mätänemästä

Miten tuohikorut syntyvät?

1. Päätän mitä teen tuohelle sen paksuuden perusteella: kaikki levyt eivät ole samanlaisia! Jos se on erityisen oksainen levy, minun on harkittava huolellisesti, kuinka sitä käytetään ja kuinka se leikataan, jotta mahdollisimman vähän tuohta menee hukkaan
2. Leikkasin tuohilevystä suorareunaiset palat. Se ei ole yksinkertainen vaihe: levyt ovat suuria, materiaali on eloisaa ja hiukan ryppyistä

Yhteistiedot
santelligiulia93@gmail.com
+39 3396930640
+358 418109428
Giulia Santelli
Y-tunnus 3282160-4
Kääntäjät Kääntöpiiri

Yhteistyökumppanit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.