Siirry suoraan sisältöön

Italialaisen ruoan kokkauskurssit verkossa

Oletko kiinnostunut italialaisesta ruoasta ja kulttuurista? Harrastatko vai oletko kiinnostunut oppimaan kokkaamista ja haluatko kokeilla uusia reseptejä? Haluatko viettää erityisen hetken ja herkutella?

Tervetuloa kokkaamaan kanssani
aitoa italialaista ruokaa verkossa!

Giulia vie sinut makumatkalle Italiaan ilman lentolippuja: Italia tulee keittiöösi! Giulian ohjauksella pääset tutustumaan italialaiseen ruokakulttuuriin ja maistamaan oikeita italialaisia ruokia rennossa ja kotoisassa ilmapiirissä, omassa kotonasi.

Giulia Santelli kokkauskurssi

Hei! Olen Giulia, Suomessa asuva italialainen. Muutin Suomeen Toscanasta 3 vuotta sitten. Toimin kääntäjänä ja Italian kielen opettajana, kirjoitan Giulia in Finlandia-blogia ja järjestän italialaisia kokkauskursseja suomeksi. Minun tavoite on tehdä Suomea tunnetummaksi Italiassa ja Italiaa Suomessa.

Ruokakulttuuri on minulle tärkeä aihe. Kaikki mitä Suomessa kutsutaan aidoksi italialaiseksi ruoaksi ei vältämättä ole italialaista. Kokkauskurssien avulla pyrin levittämään italialaisen ruokakulttuurin tietoisuutta hauskaa pitäen. Tykkään jakaa muiden kanssa ruokatarinoita ja reseptejä, jotka opin mummoltani. Olen järjestänyt myös livekokkauskursseja Kuhmossa yhteistyössä Kansalaisopiston kanssa.

Ylen kanavaltakin minä tulin suomalaisille tutuksi kulttuurin lähettilänä italialaisille. Olen edustanut Suomea myös merkittavilla italialaisilla tv-kanavilla kuten La7, Radio 2 ja RTL102.5.

Minun kokkauskurssit

Italialaisen ruoan kokkauskurssi ryhmille

Verkossa tai paikan päällä

Tässä idea teille kaikille, jotka mietitte ohjelmaa tyhy päiville tai pikkujouluihin!

Italialainen itsetehty pasta

Live verkkokokkauskurssi

Tarjolla neljä kahden tunnin kestoista
kokkauskurssia verkossa: tagliatellekurssi,
gnocchikurssi, tortellikurssi ja picikurssi.
Pastakonetta ei tarvita!

Makumatka Italiaan

Verkkokokkauskurssi

TAUOLLA!
Olen suunnittelemassa teille uusia herkkullisia Makumatkoja verkkokokkauskursseina.

Yhteistiedot
santelligiulia93@gmail.com
+39 3396930640
+358 418109428
Giulia Santelli
Y-tunnus 3282160-4
Kääntäjät Kääntöpiiri

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.